Pers & Social Media

INTERVIEW
JoeFm

Beluister hier mijn interview met Alexandra Potvin op JoeFm op 26 november 2019.

************************************************************

REPORTAGE
BUITENWONEN Landelijke Stijl, zomereditie 2022

************************************************************

SOCIAL MEDIA

Facebook
Eind augustus 2022 werd mijn persoonlijk profiel op Facebook gehackt en geschorst en had ik ook geen toegang meer tot mijn professionele pagina’s ‘ Herbronnen in de Provence ‘ & ‘ Stiltewandelingen met Steven De Winter ‘. Er werd spijtig genoeg ernstige fraude mee gepleegd. 

Sinds december 2022 ben ik terug zichtbaar op Facebook met een nieuw persoonlijk profiel ‘ Steven De Winter ‘ waar ik ook alles deel over mijn stiltewandelingen in Vlaanderen en onze retreats in de Provence.

Ik ben ook weer online met nieuwe professionele pagina’s
1/ voor de retreats : Herbronnen in de Provence – Retreats
2/ voor de stiltewandelingen : Stiltewandelingen door Steven De Winter

De stiltewandelingen in Vlaanderen en onze helende retreats in de Provence vinden dus nog steeds plaats !

Instagram
Ook op Instagram kan je onze natuurbelevingen, impressies en ervaringen in Vlaanderen of de Provence volgen : Herbronnen in de Provence – Retreats & Stiltewandelingen met Steven .

Dank dat je even de tijd nam om dit door te nemen en vooral dank voor jouw vertrouwen in mijn bewustzijns-werk.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close