Wie ben ik ?

‘ Ervaar de kracht van natuur en herontdek jezelf ! ‘

Steven De Winter : Ik ben 53 jaar en bezieler van Herbronnen-in-de-Provence.be en Stiltewandelingen.be , tevens jullie gids/begeleider tijdens de Wandel/Rust-Vakanties in de Luberon, Provence, Zuid-Frankrijk en de Stiltewandelingen in Vlaanderen.

Afgestudeerd als professionele ‘Toerist’ aan de hogeschool Coloma in Mechelen wou ik de wereld zien. Prachtige en leerrijke reizen heb ik mogen maken. Van het pure Nieuw-Zeeland, Australië, Sulawesi, Java, Bali, Lombok, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Jordanië, Zuid-Afrika, Bahamas, Caraïben, West-Amerika, Argentinië, tot het ijzig mooie Antarctica.

Al deze mooie ervaringen hebben me doen beseffen dat er meer is dan een leven in België en zonder een echt plan vertrokken mijn ex-partner Lies en ik in 2003 naar de zonnige Provence. Na 9 mooie en succesvolle jaren in de Luberon beslisten we om terug te gaan naar België, naar onze familie en vrienden. Back to the roots. Na enige tijd kwam ik erachter dat het versnelde leven in België niet meer goed werkte voor mij. Het werd me teveel en na 3 jaar heeft het ritme mij geveld en me doen inzien dat het terug anders moest …

Tijdens een wandeldagtocht in de Luberon met een goede vriend raakte ik geïnspireerd. Ik zag het ‘concept‘ ineens helder voor me en alles viel op zijn plek. En zo is Herbronnen-in-de-Provence.be ontstaan.
Naast de retreats in de Provence (Frankrijk) organiseer ik ook ochtend- avondstiltewandelingen, yoga stiltewandelingen, workshops en meerdaagse retraites (België, Nederland en Frankrijk).

Via een vriendin ben ik mij ook gaan interesseren in spiritualiteit. Tijdens mijn zoektocht ontmoette ik veel mooie mensen en leerde ik over yoga, massage, osteopathie, mediumschap, sjamanisme, coaching etc. Ook heb ik inmiddels veel interessante workshops, cursussen en opleidingen gevolgd :
 ° Ontdek de spirit in jezelf
 ° Ontmoet je gidsen
 ° Mediumschap voor beginners
 ° Aura lezen
 ° Meditatieweekend
 ° Basistechnieken coaching, Open Mind in Gent (B)
 ° Outdoor Life Coaching / Wandelcoaching, Atma in Amersfoort (NL)

Ik sta stevig met mijn voeten op de grond en combineer dit met een grote interesse voor het spirituele.

Van harte welkom!

Tot binnenkort, à bientôt,
Steven

Mijn motto en dat van vele Provençalen :
Doucement le matin et pas trop vite l’après-midi’.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close