Coaching met Kristel Van Belle

Mijn droom als healer is om je een stukje te mogen begeleiden op de weg uit je hoofd naar je lichaam – of beter: naar je pure levenskracht en bewustwording. Een volgende stap in je persoonlijke groei ‘ aldus Kristel.

Als wetenschapper, ondernemer, healer, medium en bezielster van Soul Business begeleid ik ondernemende vrouwen op de reis naar hun essentie in België en op Ibiza. En nu dus ook in de Provence!

Heb je te kampen met stress, angst, verdriet, burn-out of pijn, of zit het even tegen? Voel jij je op dit moment leeg en uitgeblust? Of weet je niet welke richting uit?

Ik heb zelf jarenlang vanuit de overlevingsmodus geleefd en weet hoe het voelt om het contact met je basis en je kracht totaal kwijt te zijn.

Tot ik op een bepaald moment besefte dat ik het anders moest gaan doen. Dat het tijd was om te beginnen met LEVEN in plaats van OVERLEVEN.

De afgelopen jaren volgde ik zelf de weg naar binnen. Een reis vol mooie momenten, emoties en soms verdriet. Afscheid nemen en nieuwe ontmoetingen wisselden elkaar af. Een reis met voornamelijk verwondering, ontdekken, prachtige vriendschappen, inspirerende leermeesters en het ontwaken van een aanstekelijk enthousiasme. Om tot de conclusie te komen hoe genezend en krachtig het is om bij jezelf te komen. Om te leven en te handelen vanuit je eigen levenskracht. Om de weg van je hoofd naar je lichaam te volgen, je intuïtie te herkennen en je te laten gidsen.
Kortom, aanvaarden dat je niet alles moet kunnen verklaren, niet alles tastbaar is en (nog) niet alles meetbaar is. Dat alles energie is en nog zo veel meer.

De reis naar je eigen krachtbron gebeurt in zachtheid en vertrouwen. In balans en met kracht ga je door elke situatie of opportuniteit.

Je vindt innerlijke rust waardoor er ruimte vrijkomt om van het leven te genieten.

Je staat opnieuw bewuster en energiek in het leven!

Deze coaching consults zijn mogelijk tijdens de retreats, tegen meerprijs.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in de Provence!

Kristel

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close